Què diuen les nostres núvies 2018 per les futures núvies 2019: Vero 25/8/18

Missatge d’una núvia:

“…deixa’t portar per la gent que té experiència per solventar qualsevol imprevist… que al cap i a la fi les coses que més em preocupaven son coses que no depenenen de nosaltres…  i el dia passa volant!!  Jo vaig pecar d’estar en tot perque vols que tot surti be, i arriba un punt que t’oblides de disfrutar tú al màxim del teu dia …  vaig estar més enfocada en que tot surti be que realment en disfrutar …   en poques paraules, el meu consell: confiar, deixar fluir i relax.  Tot i que m’ho vaig passar super be, a mi m’hagués agradat despreocupar-me més del tema i passar’m-ho millor.”
Vero 25/8/18

L’experiència d’un curs tant util com original – opinions –

Curs #NuviaExperta  Maig 2018

 

Gracias a todas, fue un placer atender todas vuestras dudas. Contáis con nosotras para cualquier consulta.

Saludos.

Equip Escola de Núvies

 

 ” El curso me ha servido para darme cuenta de pequeños detalles de la boda en los que no habia caído, y ahora tenemos en cuenta para solventarlos antes de que llegue la fecha de la celebración”

Fernanda G.

 

” El curso me pareció muy bueno. Explicaron cada detalle, que a cualquier novia se le puede escapar, pero sin embargo son muy importantes. La atención fue estupenda y muy amable. Aprendes desde cómo llevar el ramo hasta como acomodar el vestido a la hora de sentarte o de entrar y salir del carro. Había cosas que yo ni sabía, como el lado en el que debe ir la novia o el tipo de peinado que llevaría con mi vestido, y sin embargo me ayudaron mucho resolviendo todas mis dudas.”

Jessica M.

 

” La experiencia fue genial. Salí muy contenta. Nos vistieron y peinaron, y después nos aconsejaron sobre mil cosas que ni siquiera había tenido en mente, tiempos, protocolos, fotografía, espacios, cómo subir y bajar del coche (toda una odisea con un vestido que puede ser 3 veces tu!), etc.

Hubo risas, merienda y anécdotas. recomendadísimo!”

Monica P.

 

Ja falta poc per la primera edició del curs #NuviaExperta

A totes les que esteu apuntades a la llista de candidates al curs, atentes al telèfon, que anireu rebent la nostra trucada per informar-vos de quan us toca i de tots els detalls.

Ja tenim ganes d’estrenar aquesta sèrie de curssos i compartir amb vosaltres tots els secrets de l’èxit en el vostre casament.

Si no pots esperar i vols saber més,  truca´ns  al 935139885

La guanyadora del sorteig a Expoboda

Tal com vam anunciar, en 15 dies passada la fira Expoboda us faríem saber la guanyadora del sorteig d’un conjunt de llenceria per núvia al que vau participar les que ens vau visitar.

El nom de la guanyadora és JORDINA OLIVER, que es casa el 20 d’abril del 2019.

Jordina, el teu conjunt t’espera a Modanovias, carrer Industria  246, de Barcelona, perquè el passis a recollir quan vulguis.

I a totes, moltíssimes gràcies per visitar-nos i participar!!

Les que vulgueu… seguim en contacte. I si voleu consell per els vostres preparatius, no dubteu en demanar-nos opinió.  Sempre ajuda tenir-ne com més millor!!

Final de Fira Expoboda 2018

 

Aquest cap de setmana, a la fira Expoboda,  va ser intens i dur de feina, però va passar volant. Res ens satisfà més que parlar amb vosaltres, futures núvies!! Vam tenir l’oportunitat de veure’ns i parlar les tres (Acacia Modanovias, Dolors Fotògraf i Montse Pentinats) amb cada una personalment.

 Va ser un plaer poder ajudar a enfocar-vos cap als passos a seguir a partir d’ara i en la conta enrere.

Aquí ens trobareu sempre!!

l’Èxit del primer dia

   Inaugurem a Expoboda 2018. Més de 40 núvies ens heu visitat al nostre stand aquest dissabte. Gràcies per totes les vostres visites!! i a tu que encara no has vingut, t’hi esperem el diumenge a partir de les 10:30. Recordeu que en 15 dies publicarem el nom de la guanyadora del conjunt de llenceria per núvia.

Estem de Fira!

Sortim de fira a Expoboda,  el 10 i 11 de març

Vina i deixa’ns el teu comentari del que t’hem semblat!! T’emportaràs una sorpresa!!

Nervis!

Nervis! es clar que sí!

Una núvia sense nervis, us ho dic perquè en un parell d’ ocasions ho he viscut, es fa molt estrany.  Potser es van passar amb la til·la… però allà faltava xispa d’emoció, de sensacions de casament, i no ho recomano tampoc.

El que hem d’aconseguir és saber gestionar els nervis, i això és possible si hi ha una bona planificació, previsió i un bon equip que t’ajudi a saber-ho fer.

Es tracta de no perdre’t l’ocasió de VIURE cada segon del teu casament, i a l’Escola de Núvies et podem explicar moltes coses importants que t’ajudaran a aconseguir-ho.